HTV diploma of Boa getuigschrift? Schrijf je nu in bij Bluecarreer en vergroot je kansen op een leuke baan als Handhaver Openbare Ruimte, Openbaar Vervoer of in de Buitengebieden.

Schrijf je nu bij ons in en vergroot je kansen op een leuke baan als Handhaver Openbare ruimte, Openbaar Vervoer of Buitengebieden. vacatures beschikbaar door heel Nederland!

ZZP? reageer! en informeer naar onze tarieven

BLUECARREER heeft meer dan 20 jaar ervaring binnen het vakgebied. Wij helpen jou graag in je zoektocht naar je droombaan, en wij staan garant voor een correcte, gelijkwaardige salarisbetaling.

Actuele vacatures week 39/2022; 

-Toezichthouders / Stewards gezocht: voor de regio Utrecht en Eindhoven zijn wij per direct op zoek naar  Stadionstewards, meldt je snel aan en maak direct kans op een deze leuke baan, Inclusief gratis bijbehorende opleiding! Nog geen ervaring maar wel gemotiveerd voor deze baan? neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Verkeersregelaars: voor de regio Rotterdam / Amsterdam zijn we per direct op zoek naar Verkeersregelaars.

Brandwachten gezocht: ben je in het bezit van alle (geldige) papieren als Brandwacht? schrijf je dan in via onderstaande link, wij kijken samen met jou naar een goed betaalde structurele plaatsing.

vergeet niet om al onze vacatures te checken via het menu werkzoekende/vacatures

Schrijf je in op deze website of neem contact met ons op!